square-1 square-2
16-05-2021 min lukuaika

Hei! Mukava tutustua!

 

Olen Kai Kaasalainen, ja kuntavaaliehdokas Espoossa Kokoomuksen listalla. Ehdokasnumeroni on 689.

 

Haluan kehittää Espoosta parhaan paikan asua, yrittää, työskennellä ja opiskella.

 

Tuon äänestäjieni ja Espoon käyttöön pitkän kokemukseni suurten organisaatioiden ja haasteellisten tilanteiden johtamisesta. Olen toiminut pitkään suuryrityksien johtotehtävissä sekä yritysten ja järjestöjen hallituksissa.

 

Lähtökohtani on tarkastella asioita (myös niitä vaikeita, kuten kuntataloutta) ratkaisukeskeisesti ja kestäviin periaatteisiin pohjautuen, ja kaikkien Espoon kuntalaisten etua ajaen. Haluan tuoda päätöksentekoon nykyaikaista tiedolla johtamista, ja vähemmän perinteistä eturyhmäajattelua.
 

Tarjoan koko johtamiskokemukseni ja asiantuntijuuteni nyt espoolaisten ja Espoon kunnan käyttöön. Olen mielelläni sinunkin edustajasi kesän 2021 kuntavaaleissa! 

 

Toimintaani ohjaavat vahvat arvot: aikaansaaminen kuntalaisten hyväksi, yhteistyöllä yli puoluerajojen, ja asioista avoimesti keskustellen.


 

Olen naimisissa ja meillä on kolme aikuista lasta - ja kaksi lastenlasta. Asun juuri tällä hetkellä Espoon Painiityssä. Myöhemmin 2021 lopulla muutamme Viherlaakson ja Laaksolahden rajamaille, jonne parhaillaan rakennamme uutta kotia.

 

Olen toiminut jo -90-luvulta alkaen yritysmaailman johtotehtävissä. Nykyisin päätyöni on toimitusjohtajan tehtävä terveydenhuollon alalla Tamro Oyj:ssä, jossa olen työskennellyt vuodesta 2006 alkaen. 

 

Aloitin nuorena urani myyntitöissä, kouluttauduin datanomiksi IT-alalle ja jatkoin asiantuntijatehtävien kautta yritysjohdon tehtäviin. Olen Aalto-yliopiston Executive MBA, mutta myös ns. elinikäinen oppija. Tänä vuonna olen aloittamassa työn ohessa jatko-opinnot, jossa tutkin uusia keinoja digitalisaation ja tekoälyn hyödyntämiseen organisaatioiden johtamisessa ja ennakoinnissa.

 

Vapaa-ajallani toimin useissa verkostoissa ja luottamustehtävissä: mm. hallituksen jäsenenä Helsingin seudun kauppakamarissa, Kaupan liitossa, tuote- ja palvelukaupan yhdistyksen ETU ry:n sekä useiden yritysten hallituksissa. Lapset ja nuoret ovat erityisesti sydämelläni, mihin liittyen toimin hallituksen jäsenenä myös vaikeissa olosuhteissa elävien lasten tukiorganisaatio World Visionissa. 

 

Harrastuksiani ovat mm. liikunta, valokuvaus (pinnan alla. päällä ja ilmassa), mökkeily, ja aktiivinen mukanaolo erinäisissä ammatillisissa verkostoissa, mm. johtamisen kehittämiseen liittyen. Vuonna 2018 sain ilon ja kunnian ottaa vastaan Suomen ensimmäinen “Vuoden ajatusjohtaja”-tunnustus (linkki).  Viimeistelen parhaillaan esikoiskirjaani, joka niinikään liityy johtamiseen.

 

Löydät minut myös sosiaalisen median eri kanavilta. Verkotutaan myös siellä!

- Facebook-ehdokassivuni: https://www.facebook.com/KaasalainenKai

- Twitter: https://twitter.com/KaiKaasalainen

Kattavat Some-yhteystietoni löydät täältä: linkki

 

Millaiset asiat sitten ovat agendallani, tarjoutuessani myös Sinun edustajaksesi Espoon päätöksentekoon?

Löydät teemani ja vaikuttamisen agendani täältä

 

Ajan rakentavaa yhteistyötä yli puoluerajojen. Valtuutetun työ on palvelutehtävä. 

Edustan mielelläni Sinua!

 

– Kai